Jääprinsessa

Runoilija Rautaneito

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.7.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nuole kasvoni, näkisin paremmin.
 

Mä olen
edelleen niin
jumalattoman jäässä

etten enää
tiedä mikä mut
voisi sulattaa.

Voisitko sinä?
Pystyisitkö siihen?

Kaikki se
mitä on tapahtunut
mitä tulee tapahtumaan

se pelottaa.

Auta mua
mä autan sua
ollaan yhdessä vahvempia

paljon vahvempia.

Ehkä
en ajattele
ollenkaan selkeästi

mutta sulattaisitko
sinä minut?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot