Minun

Runoilija Rautaneito

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.7.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nuole kasvoni, näkisin paremmin.
 

Siitä on niin kauan
kun olen viimeksi kirjoittanut

Siitä on niin kauan
kun minun on viimeksi tarvinnut

Siitä on niin kauan
kun joku on voinut minua satuttaa

Koska siitä on niin kauan
kun tapasin sinut.

Ja kauan
olet minun ollut.

Selite: 
Rakas. <3
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot