Sinä

Runoilija Rautaneito

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.7.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nuole kasvoni, näkisin paremmin.
 

Rakkaus
mä tein sen taas
menin ja valloitin
mutten tajunnut
kuinka itse
rakastuin

Sun silmät
niin klisee kuin
se vain voi ollakin
mä eksyn niihin

Sun huulet
niin pehmeät
suutele mua äläkä
hetkeen lopeta

Sun kroppa
voiko enää olla
mitään sen ihanampaa
painaudu mua vasten

Sinä
sinä olet se
jonka haluan nähdä
ensimmäisenä herätessäni

Sinä
ainoastaan sinä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

voi ei miten ihana ! <3

 

Käyttäjän kaikki runot