Koti

Runoilija mossy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mama take this badge off of me
I can't use it anymore
It's getting dark too dark to see
I feel like I'm knockin' on heaven's door

Mama put my guns in the ground
I can't shoot them anymore
That long black cloud is coming down
I feel like I'm knockin' on heaven's door

- Bob Dylan
 

Rakastan kaupungin hämärää
ja raikasta tuoksua ilmassa
sadekuurojen tauotessa

Hiljaisuus kaikuu autioilla kaduilla
vailla merkitystä
Kaupunki nukkuu vain muutaman tunnin

Keskustan valot loistavat pimeään
kuin sata kirkasta kultatähteä,
kasvattavat käsi kädessä kulkevia varjoja
Tiedän, että sinä olet siellä jossain

Ja tunnen rakkauden,
jonka kaupunki pitää sisällään
Tämä on sinun paikkasi
eihän kukaan halua lähteä
kotoaan

Mutta sinä olet vahva,
sinä selviät kyllä
Minä kaipaan sinua jo nyt

kun pisarat tipahtelevat
mustaan veteen
ja asfaltti hehkuu

Olen kerännyt tyhjät pullot
ringiksi ympärilleni
Tiedän, että sinä istut ikkunassasi
katselet Helsingin kattojen yli
niin kuin minäkin

Kun aikaa on kulunut tarpeeksi
olen unohtanut sinut
ja osaan taas valvoa kirkon varjoissa
itkemättä

Selite: 
Ei löydy mitään kauniimpaa kun öinen Helsinki.
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidän runostasi.

Pidän runostasi.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
mossy Vaahtera 8.9.2008 0 Runo
mossy Keinu 8.9.2008 0 Runo
mossy Nimetön 31.8.2008 2 Runo
mossy Koti 31.8.2008 2 Runo
mossy Reunalla 26.8.2008 0 Runo
mossy Lasimaailma 26.8.2008 0 Runo
mossy Sirpale 22.8.2008 0 Runo
mossy Saralle 15.8.2008 0 Runo
mossy Dina 11.8.2008 6 Runo
mossy Tyttö 11.8.2008 0 Runo