Dina

Runoilija mossy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mama take this badge off of me
I can't use it anymore
It's getting dark too dark to see
I feel like I'm knockin' on heaven's door

Mama put my guns in the ground
I can't shoot them anymore
That long black cloud is coming down
I feel like I'm knockin' on heaven's door

- Bob Dylan
 

Sinä

olit sateenkaari
taivaanrannassa

Hiuksesi hehkuivat
puhdasta kultaa
ja
ilta-auringon loistetta

Silmäsi myrskysivät
niin kuin valtameri
pohjatonta syvyyttä

Ja sinä
kannoit mukanasi
kultaruukkua
kannoit sydäntäsi

Minä annoin omani
sinulle

Selite: 
Ah rakkautta.
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis runo, pidin :)

Kauniisti kuvailet rakkaintasi.

Aikamoista rakkautta =)

kaunis runo, pidin :)

Kauniisti kuvailet rakkaintasi.

Aikamoista rakkautta =)

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
mossy Vaahtera 8.9.2008 0 Runo
mossy Keinu 8.9.2008 0 Runo
mossy Nimetön 31.8.2008 2 Runo
mossy Koti 31.8.2008 2 Runo
mossy Reunalla 26.8.2008 0 Runo
mossy Lasimaailma 26.8.2008 0 Runo
mossy Sirpale 22.8.2008 0 Runo
mossy Saralle 15.8.2008 0 Runo
mossy Dina 11.8.2008 6 Runo
mossy Tyttö 11.8.2008 0 Runo