Sirpale

Runoilija mossy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mama take this badge off of me
I can't use it anymore
It's getting dark too dark to see
I feel like I'm knockin' on heaven's door

Mama put my guns in the ground
I can't shoot them anymore
That long black cloud is coming down
I feel like I'm knockin' on heaven's door

- Bob Dylan
 

Me etsimme lasinsiruja hiekasta
ja toivoimme niiden tekevän haavoja jalkoihimme
sillä halusin tuntea kivun
koska halusin olla kapinallinen

Halusimme nähdä hiekan värjäytyvän punaiseksi
jättää jäljet,
jotka katoavat
ja siirtää pelon jonnekin muualle

Silloin kun pääsen sinusta eroon
hajotan myös itseni
ja maailman ympäriltäni,
rikon taivaan, johon sinä et usko

En tahdo tuntea rakkautta
enkä sinua
sillä se satuttaa niin kuin kaikki muukin

Sinä olet vain sirpale hiekassa

Selite: 
KLISEE. Mut oli ikävä.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
mossy Vaahtera 8.9.2008 0 Runo
mossy Keinu 8.9.2008 0 Runo
mossy Nimetön 31.8.2008 2 Runo
mossy Koti 31.8.2008 2 Runo
mossy Reunalla 26.8.2008 0 Runo
mossy Lasimaailma 26.8.2008 0 Runo
mossy Sirpale 22.8.2008 0 Runo
mossy Saralle 15.8.2008 0 Runo
mossy Dina 11.8.2008 6 Runo
mossy Tyttö 11.8.2008 0 Runo