jaa että miten helvetissä tähän on tultu

Runoilija planete

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ottaa kiinni runotyttöä
 

Minä en osaa kirjoittaa minun suhtautumisestani sinuun
lainaamatta muiden tekstejä
sanat eivät riitä, tarvitaan pysäyttävää ja täydellistä
minä en riitä sinulle

Niin paljon enemmän kuin kaikki tämä
minkä olen kahminut ympärilleni kahdessa vuodessa
niin paljon enemmän kaikki ne sekunnit
sinun pääsi sisällä

Pitääkö minun iskeä sinua kasvoille niin että tajuaisit?
ainakin sinun pistävät sanasi saavat ihoni haavoille
ja jos ennen näinkin unia sinusta pyörittämässä minua
ilmassa hiekkatien yllä, pitkät hiukset tuulessa leikkien
nyt herään joka aamu veren maku suussa

Tässä sitä ollaan
Tänään jäljellä X aamua
pyörin paikoillani etsien sitä polkua
jota pitkin minut tähän kävelytit.

Selite: 
U2 - I can't live with or without you Death Cab for Cutie - I will possess your heart
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot