Nimetön

Runoilija planete

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ottaa kiinni runotyttöä
 

sinä olet mun rock 'n roll
sumuiset baari-illat joista ei aamulla muista
mitä joi missä ja kenen kanssa
ja joista herää vain muistamaan omat virheensä

sinulla on taito saada minut itsekseni
vaikka tilanne olisi mikä
vaikka haamut hyökkäisi päälle jatkuvasti
sinussa on turvasatama

miten tällaista ystävyyttä voi olla ja
miten toisaalta voisi olla olematta
kun me kerta kerran jälkeen aina
tiedetään toisistamme kaikki

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot