raivo

Runoilija planete

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ottaa kiinni runotyttöä
 

minä haluan raivota sinulle
minä haluan näyttää kuinka kovaa pystyn lyömään
minä haluan huutaa sinulle ja minä haluan
että sinä ymmärrät ja kadut

sinun pitäisi pyytää minulta anteeksi
minä olen sen ansainnut
sinun pitäisi lakata käyttämästä tekosyitä
anna minulle jo suora puhe

olen sinulle vihainen
syystä tai syyttä, minulle se on se ja sama
haluan näyttää sinulle miten tosissani olen

sinä et ikinä kuuntele minua
annan sinun katsoa pääni sisään
mutta sinä et mitään näe
avaa silmäsi
avaa silmäsi nyt

haluan että tiedät miten paljon minua satutat
jos nyt kääntyisit katsomaan minua
suutelisin

Selite: 
ristiriitaista
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot