Kyllästyttää

Runoilija seba

mies
Julkaistu:
12
Liittynyt: 11.9.2009
Viimeksi paikalla: 13.9.2023 16:07

Asuinpaikka: Seinäjoki
Syntymäpäivä:
7.7.1980
Facebook:


Unen kaiku runokokoelmaa myytävänä adlibris.com ja mediapinta.fi sivustoilla
Viisi lähestymistapaa runokokoelmaa myytävänä Adlibris.com ja mediapinta.fi sivustoilla
Olevainen mietelause kokoelmaa myytävänä adlibris.com ja mediapinta.fi sivustoilla

Lohdutus runokokoelmaa myytävänä adlibris.com ja www.mediapinta.fi sivustoilla
Riippuvuuden voittaminen runokokoelmaa myytävänä www.mediapinta.fi ja adlibris.com sivustoilla.



OLEN LOKAKUUN RUNOILIJA 2013 KIITOS KAIKILLE ÄÄNESTÄNEILLE Jos arvostelet runojani niin voit olla varma, että minä arvostelen myös sinun runojasi.  
Suosittelen:
 
Hyvyys kyllästyttää
Jokin minussa draamaa halajaa
Jokin minussa vaikeuden tahtoo synnyttää
 
Ei elämä ole ilman vaikeutta aina
Tunteeni kaipaavat karusellia
Aivan kuin kaaos syvemmän merkityksen loisi
 
Hartaudesta puhuin
Siitä kuinka se kannattelee elämää
Kyltymättömälle psyykkeeleni se ei riitä
Mieleeni muistuu kappale " forever may not be long enough "
Kärsimättömyyttä on joskus liikaa ihmiskunnassa
 
Me ollaan joskus kieroja
Silloin enkeleiden viaton julmuus ei kosketa
Uskonto on menettänyt merkistystään
Hartaus on menettänyt merkitystään
Ennen rukoiltiin ja siunattiin
Siten hartaus valtasi koko ihmiskunnan
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Oliko ennen kaikki kuitenkaan paremmin, tuskinpa vain <3
ajatteleppa jos sitä hartautta ei olisi ollut niin nykyajan kehitys ei olisi ollut mahdollista. ihmiskunta on mennyt eteenpäin niin Esko Valtaojakin sanoo. mutta mikä sen on mahdollistanut?
Ei noin syvällisesti jaksa nykyaikana enää kovinkaan moni pohtia.
 

Käyttäjän kaikki runot