Laitakaupungin valot

Runoilija Kirsche

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kun olet elossa, sinun pitää heiluttaa käsiäsi, hyppiä, metelöidä, nauraa ja puhua ihmisten kanssa, koska elämä on täsmälleen kuoleman vastakohta.
 

Musiikki kumpuaa läpi betonin
kaupungin kaikuvat kadut

Kädet kietoutuvat ympärilleni
lämmin hengitys kaulaani vasten

Paljas asfaltti jalkojemme alla hiljenee
Olemme vapaat...
vain me kaksi

Laiva saapuu satamaan
Tänä yönä kaupunki on meidän

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot