Talvi on tullakseen

Runoilija Kirsche

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kun olet elossa, sinun pitää heiluttaa käsiäsi, hyppiä, metelöidä, nauraa ja puhua ihmisten kanssa, koska elämä on täsmälleen kuoleman vastakohta.
 

Lokakuu ja muuttolinnut
lentävät kohti etelää.
Näin sun tavarat eteisessä,
ne merkityksen menettää.

Lammen vesi kun ylleen
pikkuhiljaa jääpeitteen saa..
Sua muistan hiljaa,
ei katkeroitua saa.

Aamuyöllä lähemmäs toistaan
rakastavaiset liikahtaa.
Mä silloin muistan
miksi mua et rakastanut pidempään.

Halla ruohon alleen musertaa,
sun hengitys silloin lakkaa
muistoissani kokonaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno. kaunis. surullinen.
kivat riimit, vaikken niistä yleensä tykkää yhtään, niin tässä tykkäsin, koska ne sopi tähän.
tosi toimiva muotoilu runossa, toimi kokonaisuutena
suosikoin <3

 

Käyttäjän kaikki runot