Tunteeton

Runoilija Kirsche

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kun olet elossa, sinun pitää heiluttaa käsiäsi, hyppiä, metelöidä, nauraa ja puhua ihmisten kanssa, koska elämä on täsmälleen kuoleman vastakohta.
 

Ensin se täyttää mielen..
..hiljaisuus...
Sitä ei nää, eikä tunne..
Salakavalasti se vie sut mukanaa..
Tunteet.. kaiken
Mieli täyttyy tyhjyydestä.
Sielu tummuu..
Lopulta se syö sut kokonaan.
Jäljelle jää.. kylmyys

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot