Etusivun tyttö

Runoilija Kirsche

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kun olet elossa, sinun pitää heiluttaa käsiäsi, hyppiä, metelöidä, nauraa ja puhua ihmisten kanssa, koska elämä on täsmälleen kuoleman vastakohta.
 

Silmäpussit poskilla
kohtaa kuvajaisensa
piirtyneenä eilisen peiliin

Torstaina seiskasta todellisuus
Etusivun tytöllä on sama hymy ja minun haaveet
Ensiviikolla kannessa uusi minä
Se on työnkuva

Etusivun tyttö on unohtuva
joka viikko mediassa vaihtuva
arkisto kaappiin hukkuva
Se on työnkuva

Kuoressa lukee Tähtityttö 85

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot