Tyhjä tunne tässä ja nyt

Runoilija Leiluska

nainen
Julkaistu:
15
Liittynyt: 25.6.2008
Viimeksi paikalla: 25.7.2023 13:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
16.11.1960

Elän ja annan toistenkin elää. Olen jo murkkuikäisenä kirjoitellut vihkoihin ja paperilapuille mietteitäni. Harmi ettei ne ole enää tallessa. En ole kieliopillisesti oppinut enkä osaa oikeita termejä tai pilkkuja pisteitä oikeissa paikoissa. Ajatus on tärkein. Syvästi tunteminen tulee luonnostaan. Haluan kuulla ajatuksiasi ja näkemystäsi minun teksteistäni. 

Luen runojasi, lue sinäkin minun. :)
 
Tyhjää

Aijemmin viihdyin,viihtyisin nytkin. Mutta tyhjyys on iloton.
Pois on jokin,tuuli tuntuu tyhjältä.
Talo seisoo yksin,pihapiiri eloton. Tuuli lohduttaa,ei lämmitä.
Ei siis paikka yksin riitä, siinä oli muutakin..lapsuus.
Mihin palaisin kun ei ole kohta paikkaa palata.
Totuus lyö kasvoihin. Olen ymmälläni tästä tunteesta. Tiedostan kyllä syyn.
Mentävä eteenpäin ja myönnettävä ettei enään ole paikkaa, ei aikaa..muuta kuin muistot.
Pihapiiri hiljentyi, lopullisesti. 
 
Selite: 
Suru saapui niin äkkiä.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Otan syvästi osaa suureen suruusi, muistot kantavat pitkälle <3
Kiitos <3 
Elettävä elämää muistot mukanaan.  
 

Käyttäjän kaikki runot