Aika..mennyt vai tuleva.

Runoilija Leiluska

nainen
Julkaistu:
15
Liittynyt: 25.6.2008
Viimeksi paikalla: 25.7.2023 13:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
16.11.1960

Elän ja annan toistenkin elää. Olen jo murkkuikäisenä kirjoitellut vihkoihin ja paperilapuille mietteitäni. Harmi ettei ne ole enää tallessa. En ole kieliopillisesti oppinut enkä osaa oikeita termejä tai pilkkuja pisteitä oikeissa paikoissa. Ajatus on tärkein. Syvästi tunteminen tulee luonnostaan. Haluan kuulla ajatuksiasi ja näkemystäsi minun teksteistäni. 

Luen runojasi, lue sinäkin minun. :)
 

Kaikuja ajassa, menneessä ,tulevassa.
Silmissä mennyt, sydämessä kipu.
Suonissa kohisee tulevaisuus, korvissa kaiku.
Mihin muistot perustuu, silmillä nähtynä.
Sydämellä tunnettuna kipuna. Siis kaikkea näitä.

Kuinka erottaa mennyt tästä päivästä.
Sehän toistaa itseään. Herään, kuuntelen kaikua.
Olen niin samassa kuin ennenkin, vai olenko.

En enää tiedä, tunnista kaikua.
Ennen vaiko jälkeen kaiku tuli.
Ehkä tärkeintä mitä kuulee kaiun kertovan.

Missä kohdassa elämän juoksua oli se hyvä vaihe..missä?
Luulinko tai kuulinko väärin. 
Ahaa..se onkin edessä. Siispä kohti kaikua. 
Aina on toivoa edessä päin jos sitä ei takana juurikaan ollut.
Hivenen on vielä matkaa sitä kohti, onnea.  
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Myönteinen ajattelutyyli auttaa paljon, voi jopa nukkuakin paremmin <3
 

Käyttäjän kaikki runot