Tänään aika muuttaa menneen

Runoilija Leiluska

nainen
Julkaistu:
15
Liittynyt: 25.6.2008
Viimeksi paikalla: 25.7.2023 13:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
16.11.1960

Elän ja annan toistenkin elää. Olen jo murkkuikäisenä kirjoitellut vihkoihin ja paperilapuille mietteitäni. Harmi ettei ne ole enää tallessa. En ole kieliopillisesti oppinut enkä osaa oikeita termejä tai pilkkuja pisteitä oikeissa paikoissa. Ajatus on tärkein. Syvästi tunteminen tulee luonnostaan. Haluan kuulla ajatuksiasi ja näkemystäsi minun teksteistäni. 

Luen runojasi, lue sinäkin minun. :)
 
Tänään 

Voi aika minkä teit. Pitäisi sanoa että *voi korona minkä teit* mutta ei se niin mennyt. Ainakaan minun elämässä. Se alkoi vähän aikaisemmin jo. Ja tarkoitan vain 5v takaperin. Olen meinaan KeuSoten vaikutusalueella. Muutit aivan kaiken. Siitä kaikki tää harmi alkoi. Siis kaikki,alamäki..ojanpohja (ilman päihteitä)..matto alta meininki. Ihan kuin elämäni ei muutenkin olisi ollut raskasta..koko 60v ajan.
Ainut asia joka oli ehjä,edes jollain lailla oli työni. Nyt sekin on ?, oikein iso sellainen.

Tässä sitä kootaan itteään. Aloittaan alusta, loppuelämän projekti. Luoda uusi minä,vanhat kuoret vaan rapistuu ympärillä, niitä kun ei saa uusiksi.
Tähän vanhaan kuoreen olen tyytyväinen. Kunhan kipu ei pysäytä tahtia kokonaan, vaikka vain hidastaa.
Ei voi elämän jälkiä peittää eikä sivuun työntää, kaappiin piiloon laittaa. Olla vaan sinut.
Vaikea on hyväksyä elämisen rasite joka tulee ulkopuolelta kodin.
Onko oltava haastetta jokaiseen päivään,jokaiseen loppuelämän päivään. 
Haluaisin tehdä jotain hauskaa, ottaa zillisti. Hellittää vähän,edes vähän.

Hyviä loppuelämän päiviä toivon,enkeleiltäni tukea siihen. <3    
 

 
Selite: 
Punaista viivaa etsimässä.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Toivottavasti kaikki menee lopulta hyvin <3
Kiitos <3 
Olen onnekas kun luotan johdatukseen..enkeleihini. Apua saa kun ottaa vastaan.
 

Käyttäjän kaikki runot