Päivänsäde

Runoilija Kunkku

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 18.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä - se hauska juttu matkalla kohti kalmistoa.
 

Neiti päivänsäde,

saat synkänkin sateen näyttämään kauniilta,
kylmänkin lumihiutaleen timantilta.

Pimeänkin taivaan täytät valollasi.

Neiti päivänsäde,

lämmölläsi sulatat jäätyneen kuoren,
lämmität kylmän mielen.

Herätät paleltuneen sydämen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvää syntymäpäivää tänään - runosi tuo paistetta kaamokseen.
O N N E A :))

 

Käyttäjän kaikki runot