Näen vain sinut

Runoilija Kunkku

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 18.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä - se hauska juttu matkalla kohti kalmistoa.
 

Katson sinua läheltä
ja näen jonkun josta välitän.

Katson sinua lähempää
ja näen jonkun joka on kaltaiseni.

Katson sinua kaukaa
ja näen jonkun jota rakastan.

Katson sinua kauempaa
ja näen jonkun joka on ainoa.

Tiedän sinun olevan niin kaukana
että vaikka nousisin siivilleni

en sinua tavoittaisi.

Siksi rakastan sinua kuin itseäni.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässä on jotain, pidän.

Tässä on jotain, pidän.

 

Käyttäjän kaikki runot