Rauha

Runoilija Kunkku

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 18.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä - se hauska juttu matkalla kohti kalmistoa.
 

Onni on vapautta,
haaveita ja hiljaisuutta.

Se on sinun maailma.

Sieltä ei rakkaus etsi,
ei ahdistava kaipaus.

Olet sisälläsi onnellinen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Täältäpä löytyi mieleiseni koskematon teksti onnitellakseni sinua sekä runosta että syntymäpäiväsi johdosta.

 

Käyttäjän kaikki runot