Väsynyt sydän

Runoilija Kunkku

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 18.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä - se hauska juttu matkalla kohti kalmistoa.
 

Ei ole oikein Sinua kaivata
Tunne sisälläni nukahtaa
Annan sen levätä
Olen sille pehmeä vuode
...ja sydän saa nukkua.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä puhuttelee meikäkyynikkoakin!

koskettava kyllä, ja hienosti käytät kielikuvia..:)

Erityinen... Jokin runossasi koskettaa... Paljon.
Pidin.

 

Käyttäjän kaikki runot