mustetta

Runoilija runoilijatar123

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-



Elämä? Missä?

Ainiin. Tässä.

 

uusi, puhdas sivu käännetty
huonot muistot pois heitetty
kuvat kuihdutettu, unohdettu
jäljet peitetty tai käännytetty

musteettomia sivuja toisensa jälkeen
vain paperi kehtaa kynän kärkeen
vanhat sivut revitty kokonaan
kirja vielä kantaa lukkoaan

kullatulla nauhalla mustejälkiä
kun kokeilee, on ne vielä märkiä
kirja kuin itse itseensä kirjoittaa
ei malttaisi iltahämärään odottaa

Selite: 
Rakas Päiväkirja...
Kategoria: 
 

Kommentit

mielenkiintoinen runo. Suloinen sinänsä, kun pieni runoilijatyttö avautuu kirjalleen ja tunnustaa heikkoutensa. Tämä vetosi lukijaan, kerrassaan upeaa! Upeat riimit, muuten =))

Uusi sivu k''nnetty,josta on hyv' jatkaa. Tietokoneeni n'pp'imist;t sekoilevat,joten jotkut kirjaimet puuttuvat.

 

Käyttäjän kaikki runot