Liekki

Runoilija runoilijatar123

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-



Elämä? Missä?

Ainiin. Tässä.

 

viimeinenkin liekki
silmistäni sammuu
olet jo liian kaukana
toisella puolen taivasta

avaruudessa syntyvät
tuskaisimmatkin kiljahdukseni
jäävät kuulosi ulkopuolelle
tekevät minut sairaaksi

kääriäkö itsensä
ikuiseen pelkoon
noustako ylös
tavoitellen tuntemattomia teitä

vai lähteäkö noutamaan tikaria
sitä viimeistä asiaa
joka mieleen heijastuu
hämärässä näkökentässä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Uskomattoman upea runo! Viimeinen lause loistava. Tässä on haikea tunnelma. Pidin

Uskomattoman upea runo! Viimeinen lause loistava. Tässä on haikea tunnelma. Pidin

 

Käyttäjän kaikki runot