aamu-uni

Runoilija runoilijatar123

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-



Elämä? Missä?

Ainiin. Tässä.

 

vierelläsi valvon
silmäsi näen

avunhuutoa
pidättäen

katson hiuksiasi
kosketan niitä

raskaasti huokaillen
ei sekään riitä

aika menee hitaasti
mutta liian nopeasti

yks kaks kol
itken onnekkaasti

suudelma eilisen
murhaa kieltä

mutta aamu-uni
se turruttaa mieltä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

aivan ihana, mielestäni jotenki odottava..

Runossa on jokseenkin ikävä tunnelma. Jotenkin ahdistavan pysähtynyt. Pidin runostasi kuitenkin. :)

 

Käyttäjän kaikki runot