onnenrikkojan valtakunta

Runoilija runoilijatar123

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-



Elämä? Missä?

Ainiin. Tässä.

 

portit taottu polttaviksi
saranat väännetty kiemuroiksi

pako aivan mahdoton
kiusaus aivan suunnaton

kalterit pronssilla peitetyt
avaimet multaan heitetyt

ikuinen tyrmä onnenrikkojan
surun kolkon vankilan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Lohduton ja surullinen,mutta hyvä.

Loppusoinnut tekevät tästä entistäkin lohduttomamman. Ne saavat runoon sopivan tunnelman. Olet kirjoittanut hienosti surullisesta aiheesta.

 

Käyttäjän kaikki runot