Kiitos siitä keveydestä

Runoilija Reeta

Niin miten viikonlopun aikana
alakuloisiin puihin satanut
lumi putoilee nyt sään lauhtuessa
painavina möykkyinä oksilta
ja vapauttaa niiden niskanikamat
venyttelemään keveinä
kohti etelätuulta

niin myös minä riisun
sopivina paloina hartioihini
kiinnikasvanutta painavaa elämää

huokaisen
maailmalle
Kiitos

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

lyyrinen kaunis teksti
hyvä sanoma

Kyllä on upeeta sanailua

Upea luonnonkuvaus runossasi ja samalla myös oman olotilan. Pidän tästä.

Kyllä on upea täällä pohjoisessa tuo tykkylymen taakka. Lumiholveissa puiden oksat taipuvat maahan saakka.

Keventäjä.. Hyvä

Ihanasti loppu aukeaa

Kun sen keveän olon kokee..
on se jotain uskomatonta..
Hieno runo.
Kuljettaa mukanaan hyvin.

 

Käyttäjän kaikki runot