Ajatukseni

Runoilija Reeta

Ajatukseni ovat huurteista
pakkasyön jälkeistä jäykkää heinää
pakotettuina ne painavat selkänsä
kumaraan

päänsä kuuran kuristavaan kainaloon
repivät nahkaansa irti savimaasta
jota routa
raiskaa ahavoitunein kourin

kieppuisivatpa vain lempeissä tuulissa
keveinä ohi sataman valojen
yli ulapalla lepäävien yksinäisten majakoiden

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno.

Ihan kaunis runo =) hiukan varsinkin roudan raiskaaminen tuntui jo kuullulta, mutta silti. talvisia kuvia maalaat.

Niin kaunista kuvausta ja toivetta pehmeää

Hyvin kuvaat sen hetkistä olotilaa.

Oi miten hieno! Tykkään kovasti, tässä on niin omia tuttuja juttuja, niin maisemallisesti kuin ajatuksinakin.

 

Käyttäjän kaikki runot