Isi

Runoilija Saoirse

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 27.10.2008
Viimeksi paikalla: 14.4.2023 21:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
20.3.1990

 

 
Itken
kyyneleitä,tukahdutettuja
surua ääretöntä, mustaa.

sydämeni haavoja.
Lähtösi viiltämien,
lailla ruusun piikkien.

Niiden samojen rinnalle,
uneen sinut peitän. 
Syvään,ikuiseen. 

Anna siipiesi kantaa,
kuljettaa.
Älä anna virran viedä,
tuudittaa.
Puhalla niihin tuulesi lämmin,
ikioma voimasi.
Suuntasi valiten,
kotisi etsien. 
Löydät onnen,
kaivatun, kultaisen.

Ole se perhonen.
Värikäs, lumoava.

Tämän salaisuus kauneuden on
pyyteetön, välitön 

RAKKAUS 

 
 
 
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa luettavaa, elämässä voi olla paljon rakkautta <3 
Runosta välittyi syvä suru ja toivon pilkahdus. Taitavasti kirjoitettu kaipuusta ja oman itsen löytämisestä!
Ihana liikuttava
arvostavan sydämen jäljet luovat ikuisia vaikutelmia toiseen
 

Käyttäjän kaikki runot