Nimetön

Runoilija Reunapala

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.1.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Yhtenä päivänä kuusenneulanen,
toisena päivänä hyökyaalto.
 

Tuntuuko sinusta koskaan,
et millään haluaisi muuttua,
haluaisit olla vain itsesi lainen?
Tuntuuko sinusta ikinä siltä,
on vastakohtasi se kammopaikka,
jonne sieluasi et haluaisi asuttaa?
Oletko hävittänyt sisimpääsi?
Liikaa miettinyt kuortasi?
Koskenut vain vähimpään,
mitä elämässäsi voit hyödyntää?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

kiitos Tuija
 

Käyttäjän kaikki runot