Vastapäätä

Runoilija Reunapala

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.1.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Yhtenä päivänä kuusenneulanen,
toisena päivänä hyökyaalto.
 

Rinnakkaistodellisuuden nahkapenkeillä
kaksoisporttien sisäpuolella
näen täydellisen vastakohdan

minun elämästäni.

Näissä ahtaissa ahdistavissa ympyröissä
katsellaan rinnakkaistodellisuutta
ohitsemme soljuvaa, yksinkertaista onnea

siellä kuorrutuksen alla on ihan oikeaa taikinaa
sokeria ja kirnuvoita
aitoja mansikoita kasapäin kermaan sotkettuna.

Kokemukseni

kateutta pullollaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot