Kuolonkuljetus

Runoilija Reunapala

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.1.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Yhtenä päivänä kuusenneulanen,
toisena päivänä hyökyaalto.
 

Oon jo aika kauan istunut väärässä bussissa,
ystävät.
Tää bussi vain kulkee, miks ei kukaan paina summeria?
Mihin me ollaan matkalla?

Ja sinä vedät mut mukaasi,
et auta poistumaan.
Eihän tällä linjalla
ole lainkaan paluuvuoroa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot