Hämmennys

Runoilija Thinker

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.1.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mitä minä näen
Katsoessani silmieni läpi

Ääriviivat

Sumeat

En hahmota kunnolla,
huono näkö kenties
Eihän minulla ole laseja

Kuka sinä olet?

Kertoisitko minulle?

Selitä,
että ymmärrän.

Autan

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot