Hiekkainen Sydän

Runoilija Thinker

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.1.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Lapiollinen hiekkaa
Nostettu sydämen päälle

Ensin se lämmittää kylmää sydäntä
Sitten taas muuttuu jäätäväksi

Sydäntä ravistellaan
Hiekka karisee pois
Karheasti raapien

Pieni kasaa enää
Sen itse puhallan pois
Jäjellä taas vain sydän

Ei lainkaan kipua

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vahva hyvä runo

 

Käyttäjän kaikki runot