Yritän

Runoilija Thinker

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.1.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Et tiedä kipua, et pelkoa mun
Kun mä juoksen yksin pimeässä

Kirjaimet tippuvat sanoista
Lauseet lyhenevät, ei selvää saa

Uskon pelastavaan voimaan
Pyydän anteeksi itsekkyyttäni
Toivon ymmärrystä rakas
Ole luonani aina

Kuule sanani nöyrät
Minä olen tässä
Kokonaisena, vaikka hajalla

Kuulen korvissani äänen
Viiltäen sisälleni sydämeen

Kyynel kyyneleeltä hajoan
Taas
Olenko koskaan Hän

Milloin pääsen pois

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot