Yksi Toive

Runoilija Thinker

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.1.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jos mä saisin yhden toiveen
Niin mä pyytäisin sua
Sä oot ainoo mitä tarvitsen
Ollakseni elossa
Mä pelkään tätä kaikkea
Vaikka sanoit ettei täydy
Tää maailma on julma
Sen mä oon oppinut

Ei elämä oo niin helppoa
Et sä voisit vaan toivoa
Ja kaikki järjestyy
Niinhän sitä sanotaan
Mä en uskalla enää luottaa
Edes itseenikään

Sillä maailma on kylmä
Ja mä oon sisältä tyhjä
Mä tarvitsen sua
Ethän jätä mua tähän

Jos mä saisin yhden toiveen
Niin mä pyytäisin häntä
Hän antoi mulle kaiken
Miks tää on silti nii vaikeet
Mut mä rakastan sua
Joka päivä mä kiitän luojaa
Et johti mut sun suojaas
Silti haavoissani suolaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot