Vierailu

Runoilija Darinha

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sä istut siinä pää painuksissa.
Mä ojennan käteni koskeakseni sun olkaa.

Sä nostat katseesi ja mun liikepysähtyy

Tyhjyys sun katseessa.

Sä yrität hymyillä.
Mä pidätän kyyneleitä.

"Kyllä mä tästä selviän"
En usko sanaakaan.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot