Salaisuus

Runoilija Darinha

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En voi puhua siitä.
En sanallakaan mainita.
Kun kysytään, vastaan
että en tiedä.
Mä haluisin huutaa.
Haluaisin itkeä.
Kukaan ei saa kuulla tai nähdä.
Kukaan ei saa koskaan tietää.
"Ethän kerro kellekkään"

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot