Älä nukahda

Runoilija Darinha

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hei, älä sulje silmiäsi vielä.
Täällä on vielä niin paljon kaunista nähtävää.

Joo, mä tiedän että sua väsyttää, mutta älä nukahda.
On vielä niin paljon kokematta.

Jos et nyt jaksa itse nousta, me kyllä nostetaan sut.
Uudestaan ja uudestaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis ja ihana <3 Kiitos tästä, paransi mieltä.

 

Käyttäjän kaikki runot