hedelmäpuut

Runoilija Taivaanrannantuuli

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 23.5.2008
Viimeksi paikalla: 15.5.2017 19:17

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sulkakynä taivaanrannan kuiskata sen korvaan annan tarinansa tunteistansa itkunsa murheistansa riemuisimmat naurunsa iloisimmat laulunsa tanssi minun kanssani sulkakynä tanssini
 

hedelmäpuu

mistä hyväksi sen tunnet

mistä voimansa se saanut

minkä mullan päällä maannut

hedelmänsä kertovat

satonsa sen sanelee

pahan puun hedelminä

ahneutta itsekkyyttä

pelkoja ja kyynisyyttä

vihaa sekä sotaa

mammonaa rahaa

pankkeja ja pörssejä

saasteita ja tuhoja

epäpyhyyttä uhoja

materian mannekiinit

hyvän puun hedelminä

hymyä ja ymmärrystä

hiljaisuuden käsitystä

ihmeitä ja kauneutta

valoa ja kirkkautta

raikkauden hengitystä

Rakkauden merkitystä

viisauden viestitystä

Totuuden tuoksut

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

realismia

pidin

 

Käyttäjän kaikki runot