Kunnia ja Moraali

Runoilija Taivaanrannantuuli

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 23.5.2008
Viimeksi paikalla: 15.5.2017 19:17

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sulkakynä taivaanrannan kuiskata sen korvaan annan tarinansa tunteistansa itkunsa murheistansa riemuisimmat naurunsa iloisimmat laulunsa tanssi minun kanssani sulkakynä tanssini
 

Kunnia on kaikonnut maailmasta

Moraali mullaksi murentunut

Loiset luihivat omaisuutta

Viisaus ahneuteen hukkunut

Etsivä löytää kunniankentät

Moreenista kukka puhkeaa

Jäisestä maasta vehreyttä

Maailman sallii taas Rakastaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis, hieno runo.

Alakuloisesta alusta huolimatta toive viriää loppua kohti. Hieno.

 

Käyttäjän kaikki runot