Nimetön

Runoilija Pistachio

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 22.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sydänsurut saivat runoilemaan
 

Kuvittelen kätesi rinnoillani,
voin melkein tuntea sen polttavan tunteen jälleen.
Miten minun olikaan hyvä olla sylissäsi,
turvallista. Melkein rakastin.
Kurkkuani kuristaa, en olisi halunnut luopua sinusta,
vielä.
Hetken olin onnellinen.
Elin sinusta, sinulle.
Nyt yritän nousta ja kerätä ylpeyteni rippeet.
Näyttää, ettei satu. Eihän minua voi satuttaa, eihän?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot