Paha olla...

Runoilija Pistachio

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 22.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sydänsurut saivat runoilemaan
 

Paha olla…
Toivon jopa fyysistä kipua,
siihen olisi edes lääkettä…
Elän vain sinussa ja yhteisissä
muistoissa…
Ruoskin itseäni, kidutan…
Paha olla…

Elätän vielä toiveita,
mutta tiedän, että olen
päätökseni tehnyt…

Mutta, meillähän on vain yksi elämä.
Itse sitä aina hokenut, elämänviisautena muille…
Itse en sitä uskalla noudattaa,
siis tehdä mitä mieli haluaa…
Paha olla…

Jos sanoisit edes sanasen,
pyytäisit vielä tulemaan…
Uuden elämän yhdessä
aloittamaan, kaiken jakamaan…
Minulla esteenä vain maallista mammonaa…
Mutta rakkautta vaikka miten jakaa…
Paha olla…

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot