Rakastan ikuisesti

Runoilija Lumipilkku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

" Vierelläsi valvon ja kauniina sut nään"
 

Siellä missä kesän lehdet heiluvat tuulessa
auringon säteitä on ilmassa,
kukat puhkeavat kukkaansa
ja vapaus väreilee ympärillä
tunnen ahdistavan käden kurkullani
harmaan sumentavan silmäni.
Kaukaa kuuluu kaipaus
jonne halajan minäkin.
Raskasta on nauttia ilman rakkainta.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot