Kauhuuden kauneus

Runoilija Lumipilkku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

" Vierelläsi valvon ja kauniina sut nään"
 

Menen ohi kauniiden muistojen
niiden kohdalla uskalla pysähtyä en.

Kunnes uskallan taas hengittää
täytyy tottua raastavaan ikävään..

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä oli hyvä - pidin hirveästi!

 

Käyttäjän kaikki runot