Vahva sittenkin

Runoilija Lumipilkku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

" Vierelläsi valvon ja kauniina sut nään"
 

Yhtäkkiä voima virtaa mieleeni
kaikki on selkeänä mielessä.

Mikään ei ole enää epävarmaa
kaikki ei olekaan pielessä.

Olen vahvempi kuin koskaan
mikään ei minua enää horjuta.

Voimasi jaat kanssani
yhdessä emme ikinä luovuta.

Jaamme kaiken toisillemme
usko on enkelimme.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot