se nainen

Runoilija Kipupiste

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 19.8.2009
Viimeksi paikalla: 2.4.2022 21:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

yksi mies kirjoitti iholleni
'olet kaunis muttet koskaan tarpeeksi'
enkä ole enää riittänyt kenellekään
 

kun kuljetat sormiasi kalpealla ihollani
minä tunnen kuinka se nainen katsoo meitä
nainen, jonka kanssa jaoit tämän kaiken

sinä lasket pisamiani ja hymyilet
laskisin pääni syliisi, jollei nainen olisi täällä
sinä et koskaan sulkenut ovea
sitä jossa on edelleen kaksi nimeä

suutelet kaulaani, naisesta on jo kauan
eikä se ole enää teidän kotinne
vaikka se toisinaan toivookin voivansa palata
siihen missä minä nyt makaan

ja sinä sanot ettet koskaan antaisi

naisen tulla takaisin
mutta tiedän olevani vain se vieras
teidän talossanne

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot