minun huuliani eivät miehet suutele öisin Hakaniemen torilla

Runoilija Kipupiste

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 19.8.2009
Viimeksi paikalla: 2.4.2022 21:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

yksi mies kirjoitti iholleni
'olet kaunis muttet koskaan tarpeeksi'
enkä ole enää riittänyt kenellekään
 
Ei, ei minua voi suudella.

Minun huuleni ovat hänen.
Hänen, joka itkee minun aiheuttamiani kyyneleitä.
Hänen, joka ei silti katoa.
Hänen, joka on nähnyt minusta kaiken mitä ei kukaan
ja joka sulkee silmänsä vasta kun minä olen jo unessa.

Minun huuleni ovat hänen.
Hänen, joka inhoaa sitä mitä olen ollut silloin joskus.
Hänen jolla ei ole enkelin kasvoja ei siipiä
ei sädekehää, mutta nimenä Rakkaus.

Minun huuleni ovat hänen, vain hänen.
Selite: 
Tyhjä tori, levinneet ripsivärit ja vanhentunut bussilippu.
Kategoria: 
 

Kommentit

Liikuttavia, vahvoja sanoja.

Upeaa, vangitsevaa kerrontaa.

Kaunis runo jossa on selvä suudelman maku höystettynä huulikiillolla. Ihana!

Pisti kyllä sanattomaksi..
Vau, upea!

upea, tämä käy sydämeen ja tunteisiin.

Upea... :) meni suoraan suosikkeihin.

Mahtavan suloinen!

Hieno runo, sisältää paljon ajatuksia!

Liikuttavia, vahvoja sanoja.

Upeaa, vangitsevaa kerrontaa.

Kaunis runo jossa on selvä suudelman maku höystettynä huulikiillolla. Ihana!

Pisti kyllä sanattomaksi..
Vau, upea!

upea, tämä käy sydämeen ja tunteisiin.

Upea... :) meni suoraan suosikkeihin.

Mahtavan suloinen!

Hieno runo, sisältää paljon ajatuksia!

 

Käyttäjän kaikki runot