kiima

Runoilija Kipupiste

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 19.8.2009
Viimeksi paikalla: 2.4.2022 21:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

yksi mies kirjoitti iholleni
'olet kaunis muttet koskaan tarpeeksi'
enkä ole enää riittänyt kenellekään
 
kasvosi 

minun liikkuessa päälläsi

sekunteja ennen kuin


tajuntamme räjähtää

Selite: 
Sinä olet uskomaton.
Kategoria: 
 

Kommentit

erittäin vahvasti viettelevä runo.

Vähillä sanoilla saatu suurensuuri tunne vangittua, kauniisti ja samalla kovin riettaasti. Tunnelataus uskomaton!

Upea!

Upea runo

Lyhyt runo, joka sisältäävaltavasti. Vaikuttavaa. Ihan kylmät väreet tulee.

Vahvaa huumaa aistikkaassa runossasi.

hienohan tämä, lyhyesti ja asia selviää

 

Käyttäjän kaikki runot