vain pieni ihminen

Runoilija Kipupiste

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 19.8.2009
Viimeksi paikalla: 2.4.2022 21:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

yksi mies kirjoitti iholleni
'olet kaunis muttet koskaan tarpeeksi'
enkä ole enää riittänyt kenellekään
 

tänään viimeisistä minuuteista
tuli 187 vuotta

kerron ihmisille kuinka tatuoin ihooni
Tehosekoittimen elämänohjeita ja punaisen rusetin

tanssitan vieraita miehiä ja jätän suutelematta
omaani
sillä sen kyyneleet särkee mun sydämeen

kuunnelkaa kuinka huudan sen teille

tämä minä olen
halusin ja en

Selite: 
oikeasti en ole mitään siitä. tai tehosekoitinta käsivarressa ja rusetti niskassa. ja kyyneleidesi kipua sydämessä.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tää on niin <3

tykkään kaikesta tässä. haluaisin tatuoida itseeni rusetin, mutta enpä ole saanut aikaiseksi.
lyhyt ja ytimekäs. hyvin juuri sellainen runo josta pidän.

tehiksen elämänohjeet kannattaa ottaa with a grain of salt ,)

 

Käyttäjän kaikki runot