Ystävälle

Runoilija minnii

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ei paljoo nähä, mut ruvetaa usemmin näkee,
emmä ees aikasemmin uskonu et sust vois tulla näi tärkee.
Kui en tajunnu suhun tutustuu aikasemmin,
mut kyl mä sua rakastan, tutustutaa päivä päivält paremmin.
Emmä sust enää ikinä vois luopuu, en päästää sua menemään,
koska jos sä kulta joskus mun vierelt lähet, saat mut itkemään.

Selite: 
Mira <3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot